Wij zijn asa

ASA is hét uitzendbureau voor studenten, starters en professionals.

  • Studenten: de allerleukste en flexibele (bij)banen
  • Starters: jouw allereerste professionele baan
  • Professionals: de volgende stap in jouw carrière

Alle vacatures     Direct inschrijven

Vacatures per stad

Amsterdam     Nijmegen       Utrecht 

Maastricht       Groningen    Enschede

Eindhoven        Deventer      Tilburg

Bekijk alle steden

Onze topwerkgevers

Heb je een vraag? Neem contact met ons op

Top-3 blogs

FAQ

Je kunt reageren op een vacature via het sollicitatieformulier op de vacaturepagina. Nadat je het sollicitatieformulier hebt ingevuld, wordt het rechtstreeks naar de betreffende vestiging verstuurd. Ook kun je contact opnemen met de vestiging waar de vacature openstaat. Je vindt de contactpersoon onderaan de vacaturepagina.

Wil je graag werken maar weet je nog niet goed welk baantje het beste bij jou past? Vul dan het open inschrijfformulier in. Dan kijkt de recruiter samen met jou wat je wensen zijn. Als studenten uitzendbureau willen we ook dat jij de baan vind die bij je past. ASA Talent heeft door het hele land vestigingen waar je ook terecht kan voor je vragen.

Ben je afgestudeerd en ben je hard op zoek naar de perfecte baan? Uitzendbureau ASA helpt je graag verder. We helpen je werken. Leren. Verdienen. We bieden je kansen en ervaringen die je helpen om je eigen persoon te worden. En we geven je de tijd en ruimte om te ontdekken wat bij je past. Benieuwd naar de onze startersfuncties?
Op deze site vind je veel tips voor het opmaken van je cv en het schrijven van een sollicitatiebrief. Mocht je toch nog vragen hebben dan helpen onze recruiters je ook heel graag. 
Yes! Als uitzendbureau voor studenten, starters en professionals zijn we gespecialiseerd in het matchen van onder andere studenten aan opdrachtgevers. De vacatures die je bij ons vindt, kun je dan ook vrijwel altijd parttime oppakken. Zo weet je zeker dat je genoeg tijd hebt voor je studie of stage! En weet je nog niet zeker welk baantje je het leukst lijkt? Combineer dan verschillende baantjes en meld je aan voor de flexpool! Bekijk hier onze (bij)baan vacatures.
Een persoonlijk intakegesprek geeft jou de mogelijkheid om je wensen en ambities kenbaar te maken. De intercedent/recruiter maakt daarmee een inschatting wat voor soort bedrijven of banen bij jou passen, naast de vacature waarop je gereageerd hebt. Ook bespreek je of je fulltime of parttime wil werken, wat je salarisindicatie is en welke arbeidsvoorwaarden of doorgroeimogelijkheden je wenst. Het gesprek duurt maximaal een uur. 
Heb je een klacht? Gebruik ons klachtenformulier.